Vergoeding ergotherapie

Ergotherapie maakt onderdeel uit van de basisverzekering. Per kalenderjaar hebben verzekerden recht op een vergoeding van 10 uur ergotherapie. In sommige gevallen kunt u via uw aanvullende verzekering méér uren vergoed krijgen. Er zijn ook aanvullende verzekeringen die - op de polis van de cliënt - extra uren vergoeden voor het ondersteunen van mantelzorgers.

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars met uitzondering van Caresq en De Friesland. In de meeste gevallen wordt de rekening van de behandeling rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd. In enkele gevallen krijgt u de rekening thuis en dient u deze zelf te declareren bij uw verzekeraar.

Ergotherapie kan ook worden ingekocht door bedrijven, instellingen en verzekeraars. Het gaat hierbij voornamelijk om dienstverlening op het gebied van arbeid en re-integratie. Meer informatie over onze mogelijkheden op dat terrein? Neem contact met ons op of kijk op www.arbeidsdiensten-vanbakel.nl.

Ergotherapie Van Bakel maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.