Klantervaringen

Cliënten Ervaren Ergotherapie metingen

De beroepsvereniging voor ergotherapeuten heeft een vragenlijst ontwikkeld voor het meten van klanttevredenheid en vraagt alle ergotherapeuten deze te verspreiden onder hun klanten. Ook wij doen dit zeer frequent. De informatie uit deze 'Cliënten Ervaren Ergotherapie' metingen geven ons een beeld van de klanttevredenheid.

In 2019 zijn er 128 vragenlijsten ingevuld. Uit deze lijsten komt een gemiddeld rapportcijfer van 8,8.

91,4% van de beoordelaars geeft aan ons aan te bevelen bij vrienden en familie.

ZorgkaartNederland.nl

Ergotherapie Van Bakel is ook te vinden op ZorgkaartNederland.nl. ZorgkaartNederland.nl is de grootste ervaringssite in de zorg en is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. De site is onafhankelijk, veilig en betrouwbaar. Doel van de site is laten zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan.

Rechtsonder op deze pagina ziet u welk cijfer wij gemiddeld krijgen op ZorgkaartNederland.nl. Klik op een van de links om de waarderingen te bekijken of om zelf een waardering te plaatsen.

Wat anderen over ons zeggen

 • "Deskundige begeleiding gehad in mijn 2e spoor traject!"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -13-
 • "Effectieve voorstellen/begeleiding in het toepassen van de benodigde technische hulpmiddelen om zo snel mogelijk werkzaamheden weer op te kunnen pakken. Adequate rapportage van de ondernomen stappen en aanbevelingen, dit als input voor afstemming met de bedrijfsarts. Goede samenwerking/afstemming met Fysiotherapeut."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -1-
 • "Mijn belastbaarheid na opgelopen hersenletsel is voor een herkeuring getest door Odette Struyken. Helemaal top! Er werd goed doorgevraagd, er kwamen zaken waar ik van tevoren niet eens over nagedacht had over mijn (omgang met) mijn letsel heel goed naar boven. Dat tekent vind ik wel voor professionaliteit! Ondanks dat de gehele uitslag erg confronterend was, heeft de uitkomst mij ontzettend goed geholpen met mijn verslaglegging naar de instantie. Er werd in de gesprekken en tijdens de testen heel goed rekening gehouden met mij als persoon, met mijn 'gebreken', en er werd voldoende tijd genomen. Ik zal nooit weten wat de uitslag geweest zou zijn zonder de 'behandeling'/gesprekken met Odette, maar ik schat in dat deze minder positief geweest zou zijn! Dank!"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -2-
 • "Door mijn ergotherapeut van Revalidatiecentrum Blixembosch werd Ergotherapiepraktijk Van Bakel aangeraden. Uit eigen ervaring kan ik dat volmondig bevestigen en raad ik de praktijk al jaren aan bij anderen. Ik leer nog steeds veel van Joyce Rutten, een geweldige ergotherapeute!"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -3-
 • "Ik wil ergotherapie van Bakel echt iedereen aanbevelen. Heb zoveel steun en hulp gekregen en heb nu dankzij Thekla Essers de vrijheid en zelfstandigheid terug en kan weer meedraaien in de maatschappij. Dank je wel Thekla."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -4-
 • "Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen. De zorg is persoonlijk en vriendelijk en ik heb meerdere hulpmiddelen gekregen om grip te krijgen op mijn problemen. Natuurlijk zorgt ergotherapie er niet voor dat mijn klachten geheel verdwijnen, maar het is makkelijker geworden om ze op te merken en ook te zien hoe ik ermee om kan gaan."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -6-
 • "Wij zijn in contact gekomen met van Bakel omdat de huisarts een verwijzing voor een traplift voorschreef. Er werd snel contact opgenomen om een afspraak in te plannen met de ergotherapeut. De ergotherapeut kwam bij ons thuis voor een intake-gesprek. Dit was in de eerste week van de door de overheid ingestelde maatregelen i.v.m. het corona virus. De ergotherapeut was doortastend, ging meteen aan de slag met de aanvraag toen duidelijk was dat er enige spoed nodig was. Na het bezoek van de ergotherapeut werd er razendsnel gehandeld. In 10 dagen tijd is de aanvraag behandeld, toegekend en de traplift geinstalleerd. Dit zelfs in de moeilijke omstandigheden van de corona-crisis. Na het eerste gesprek met de ergotherapeut zijn we overgegaan op digitaal contact omdat huisbezoeken te risicovol waren. Door het plaatsen van de traplift is er een grote praktische zorg weggenomen. Wij waren verrast door de snelle en accurate manier van handelen door de ergotherapeut van Van Bakel"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -8-
 • "De Ergotherapie Van Bakel was goed bereikbaar en er waren geen lange wachttijden. Het personeel was vriendelijk en attent."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -9-
 • "Ik heb heel tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen. Ik kreeg inzicht in mijn beperkingen. Wat heb ik, wat kan er verbeteren, wat zijn de signalen als het minder gaat en ik een stap terug moet doen om terugval te voorkomen. Ik kreeg steeds oefeningen maar ik mee aan de slag ben gegaan. Ik ben een doorzetter en wil vooruit, daardoor ging ik een paar keer over mijn grenzen heen. Ik werd dan terecht gewezen op wat ik had gedaan. De Ergotherapeute is een toppertje, zonder haar was ik nooit zover gekomen. Ze had naast haar eigen begeleiding, nog een idee wat misschien kon helpen Reattach, Ook dat heb ik aangegrepen. Dat was een goede ze heeft er voor gezorgd dat ik de ruis/chaos in mijn hoofd kan leeggooien, parkeren. Door bewust om te gaan met wat je doet en wat het kost aan energie/concentratie krijg je zelf meer kennis en grip op je lijf, zodat je weer kan functioneren. Super bedankt, jullie zijn goud waard."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -10-
 • "Ellen van Agt, sprak duidelijk, ze was vriendelijk, goede samenwerking tussen Ellen en ons, ze nam er de tijd voor, is gedreven in haar werk, ze zit vol energie, nam de corona regels goed in acht, ze is en zal altijd welkom bij ons zijn"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -11-
 • "Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en adviezen die ik gehad heb van Mieke Velders. Zij heeft me echt verder geholpen."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -12-
 • "Vanaf het begin ben ik heel positief over de praktijk van Bakel. Er werd na aanmelding al snel contact opgenomen om een afspraak te maken. De accommodatie is gunstig gelegen met voldoende parkeergelegenheid en ziet er goed uit. Keurige, nette wachtruimte met leuke speelhoek voor kinderen, ruime en rustige spreekkamers. Vriendelijk personeel, komen op verzoek ook thuis. Kortom een uitstekende praktijk!"
  Toos
 • "Ik vond de contacten plezierig en de adviezen zéér zinvol."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -1-
 • "Heel prettig in contact. Luisterde echt naar mij en hielp zaken kleiner te maken en te ordenen in mijn hoofd."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -2-
 • "In zijn algemeenheid: goede ervaring met ergo. Vriendelijk, zeer behulpzaam, rustig, positief, bereid tot goed overleg."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -3-
 • "Gewoon goed en professioneel, sympathiek."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -4-
 • "Ik voelde mij serieus genomen, zelf heb ik heel veel geleerd. Ik voelde mezelf ook weer groeien. Ben nu ook echt niet meer bang om de rollator of rolstoel echt te gebruiken. Ik weet dat ik moet blijven werken om vooruit te komen."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -5-
 • "Super goede begeleiding gehad. Het heeft mij zeer goed geholpen. Odette is respectvol en prettig in de omgang."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -7-
 • "Zeer tevreden over Thekla en Anne, beiden zeer deskundig, luisterend oor, goede adviezen. Praktijk goed bereikbaar telefonisch, goede hulp. Dat Thekla en Anne thuis kwamen, daar was ik heel blij mee."
  Uit onze Cliënten Ervaren Ergotherapie vragenlijsten -9-

Ergotherapie Van Bakel maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.